El Valencia CH con Catalunya

//, Portada/El Valencia CH con Catalunya

Des del València CH, volem mostrar el nostre suport a totes les víctimes i familiars dels atemptats terroristes perpetrats a Catalunya.

També volem declarar la nostra més profunda repulsa a qualsevol tipus d’acte de violència, i mes enèrgicament encara per tractar-se d’violència indiscriminada contra civils innocents.
Després d’una tragèdia així, només ens queda seguretat esperant que tots els nostres polítics, i la resta de poders fàctics, treballin junts per construir un món millor i més just que deixi sense la més mínima justificació aquest tipus d’actes ia les «persones» que els perpetren.
Novament el nostre més sentit condol a les famílies de les víctimes, als ferits nostre desig d’una ràpida recuperació, i a tots força per seguir endavant.

Desde el Valencia CH, queremos mostrar nuestro apoyo a todas las victimas y familiares de los atentados terroristas perpetrados en Cataluña.

También queremos declarar nuestra mas profunda repulsa a cualquier tipo de acto de violencia, y mas enérgicamente aún por tratarse de violencia indiscriminada contra civiles inocentes.
Después de una tragedia asi, solo nos queda seguri esperando a que todos nuestros políticos, y resto de poderes fácticos, trabajen juntos para construir un mundo mejor y mas justo que deje sin la más mínima justificación este tipo de actos y a las «personas» que los perpetran.
De nuevo nuestro mas sentido pésame a las familias de las víctimas, a los heridos nuestro deseo de una pronta recuperación, y a todos fuerza para seguir adelante.

 

2017-08-18T10:05:50+00:00

About the autor:

Deje su comentario